Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی حسینی، مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه بخشنامه بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان واحد‌های تولیدی، صنعتی، معدنی، خدماتی و اصناف از سوی سازمان تامین اجتماعی صادر و ابلاغ شده است، گفت: کارفرمایان تا ۳۱ تیر فرصت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه‌ای را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مشمولین این طرح، کارفرمایان کارگاه‌های فعال تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی و اصناف  خواه حقیقی و یا حقوقی، دولتی و غیردولتی هستند که حداقل به مدت یک سال از زمان تقسیط، نسبت به حفظ یا افزایش اشتغال نیروی انسانی کارگاه خود بر مبنای لیست بهمن سال ۱۳۹۸ و ارسال لیست و پرداخت کامل حق بیمه کارکنان شاغل کارگاه در دوره تقسیط اقدام کنند.

حسینی بیان کرد: ضروری است کارفرمایان کارگاه‌های بیان شده برای برخورداری از این تسهیلات، نسبت به تعیین تکلیف بدهی‌هایی که تا اسفند ۱۳۹۹ به مرحله قطعیت رسیده است، حداکثر تا ۳۱ ‏‏‏‏تیرماه ۱۴۰۰  و ثبت درخواست از طریق سامانه خدمات غیرحضوی سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir اقدام کنند.

او تصریح کرد: در صورتی که کارفرمایان مشمول تا این تاریخ اقدام کرده باشند، پس از بازگشت نیروی کار تعدیل شده یا جایگزینی آن‌ها در زمان درخواست و رعایت حفظ اشتغال در دوره تقسیط بر مبنای لیست بهمن ماه ۱۳۹۸ از بخشودگی جرائم برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام / م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخشودگی جرایم بیمه ای کارفرمایان کشور بخشودگی جرائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور آخرین جزئیات بارش‌ها و سیلاب در کشور را تشریح کرد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب در کشور اظهار کرد: طی بازه زمانی اخیر حدود ۲۰ استان تحت تأثیر بارندگی و سیلاب قرار گرفتند که حدود ۱۱۰ شهرستان متأثر سیلاب‌های و آب‌گرفتگی جزئی شدند، البته تاکنون اتفاقی مبنی بر سیلاب کلی رخ نداده است.

وی افزود: مسدود شدن بعضی راه‌های ارتباطی منجر شد برخی مسافران و شهروندان در جاده‌ها گیر کنند و نیاز به امدادرسانی داشته باشند، شب گذشته هشت نوجوان در خراسان جنوبی در نقطه‌ای سیلابی محبوس شده بودند که به موقع توسط امدادگران نجات پیدا کردند و دقایقی بعد همان منطقه زیر آب رفت و در صورتی که عملیات امدادی به موقع انجام نمی‌شد، شاهد رخداد فاجعه‌ای بزرگ بودیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: به طور کلی در بازه زمانی اخیر ۱۴۳ عملیات امدادرسانی صورت گرفته و بالغ بر ۳۲۰۰ نفر از متاثران موارد سیلابی از خدمات امدادی بهره‌مند شدند، همچنین اسکان اضطراری برای حدود ۳۵۰ نفر برقرار شد.

محمودی با اشاره به انجام عملیات‌های امدادرسانی و اسکان اضطراری در پی حادثه حریق رخ داده در امامزاده ابراهیم و تداوم امدادرسانی‌ها در منطقه مذکور ادامه داد: ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل مسکونی نیز انجام شده است و در این مدت ۲۱۴ تیم عملیاتی متشکل از ۸۵۰ نفر از نیروهای امدادی به امدادرسانی پرداختند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۷ دستگاه چادر در مناطق تحت تأثیر برپا و حدود ۷۰۰ تخته پتو، حدود ۶۱۰ موکت، بالغ بر ۱.۵ تن نایلون و حدود ۴۵۰ بسته غذایی میان افراد تحت تأثیر از شرایط مذکور توزیع شده است، گفت: در حال حاضر یک کامیون با دو سرنشین که در حال بازگشایی مسیر بوده‌اند در کرمان در سیلاب گرفتار شدند و به منظور رهاسازی آنها بالگرد امدادی اعزام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با تاکید بر لزوم رعایت و مد نظر داشتن موارد امدادی اضافه کرد: نداشتن تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها باید مد نظر قرار داشته باشد، همچنین تمام افراد باید آگاهی خود از شرایط سیلاب را افزایش دهند تا از این موضوع غافل‌گیر نشوند.

محمودی با اشاره به لزوم آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی و عوامل مربوطه در خصوص هشدارهای صادر شده افزود: هشدارهای کلی صادر شده باید بومی‌سازی شود و تمام افراد حاضر در مناطق احتمالی خطر باید با توجه به تجارب سال‌های گذشته نسبت به آماده‌باش اقدام و از بروز حوادث جدی پیشگیری کنند و اقدام به موقع داشته باشند.

وی تصریح کرد: آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر مربوط به قبل، حین و پس از رخداد حوادث است و تمام عوامل این جمعیت تا پایان لکه‌گیری، به پایان رسیدن تمام مخاطرات و نیازمند نبودن فرد یا گروهی به عملیات‌های امداد و نجات ادامه خواهد داشت.

کد خبر 750445

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی